top of page

Webdesign

In de snel evoluerende digitale wereld is een professionele website een essentieel instrument om online aanwezig te zijn. Als webdesigner begrijp ik het belang van een doordachte online aanwezigheid.

Een website is niet alleen een online visitekaartje, maar het is ook jouw virtuele etalage. Het is de eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf krijgen. Een goed ontworpen website trekt niet alleen de aandacht, maar overtuigt ook bezoekers om te blijven en verder te verkennen.

Door een professionele website te laten maken, zorg je ervoor dat je 24/7 toegankelijk bent voor klanten. Of je nu producten verkoopt, diensten aanbiedt of informatie deelt, een website stelt je in staat om jouw doelgroep effectief te bereiken.
 

Bovendien is een goed ontworpen website een investering in de toekomst van je bedrijf. Het versterkt niet alleen je merkimago, maar kan ook leiden tot een verhoogde zichtbaarheid in zoekmachines, waardoor je potentiële klanten kunt aantrekken die actief op zoek zijn naar wat je te bieden hebt.

Kortom, een professionele website laten maken door een webdesigner is een investering die zichzelf terugbetaalt. Het opent de deuren naar nieuwe kansen, vergroot je bereik en versterkt je positie in de online wereld. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw online doelen.

SEO

Wat is SEO? Je kan het vergelijken met het opstarten van een fysieke winkel waar geen straat naar loopt. Door jouw website zodanig te optimaliseren dat die door Google wordt erkend als ‘relevant’, word je beter vindbaar. Simpelweg omdat je hoger in de zoekresultaten verschijnt. De technieken die je toepast om online beter vindbaar te worden, noemen we SEO: Search Engine Optimization. 

SEO is niet zomaar een trend, het is een krachtige strategie die je helpt om jouw website hoger te laten ranken in zoekresultaten. Waarom is dit belangrijk? Omdat het ervoor zorgt dat jouw doelgroep je gemakkelijker kan vinden wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. Lees meer over het belang van SEO op onze blogpost.

Investeer vandaag nog in SEO en ontdek hoe je jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kunt tillen. Neem contact met me op om te bespreken hoe ik je kan helpen bij het ontwikkelen van een SEO-strategie die aansluit bij jouw unieke doelen en visie.

SEA

Daar waar SEO staat voor de organische vindbaarheid, gaat Search Engine Advertising (SEA) om vindbaarheid waar je voor moet betalen. SEA maakt het je gemakkelijker om hoog in de zoekresultaten te eindigen en daarnaast een hele specifieke doelgroep te bereiken.

Het stelt je in staat om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen op relevante zoektermen, zelfs als je organische zoekpositie nog in ontwikkeling is.

Responsieve webdesign in Olen

Mobiel & desktop

Responsief design

Je site werkt naadloos op zowel desktop als mobiel. Zo wordt een optimale gebruikerservaring gegarandeerd.

website hosting
website hosting
Hosting
Hosting uitgelegd

Hosting

Domeinnaam

Uw domeinnaam is het online adres van uw bedrijf. U kan kiezen uit alle populaire domeinextensies.

Website zelf kunnen aanpassen
Makkelijk je website zelf aanpassen

CMS

Content Management system

Elke website is anders en uniek, maar door een makkelijk CMS systeem kun je zelf aanpassingen doorvoeren.

Kleurendruk kledij

Print

Online naar Offline

Een goede combinatie van beide zorgt ervoor dat je vaak gezien wordt en top of mind blijft bij je doelgroep.

Fotograaf in Olen, productfotografie

Fotografie

1..2..3.. fotomodel

Een professionele uitstraling zorgt voor een betrouwbaar gevoel waardoor bezoekers meer vertrouwen krijgen in je bedrijf.

Copywriter inhuren

Copywriting

Teksten die doen klikken

Vlotte teksten die haarfijn uitleggen wat jouw aanbod hen oplevert.

Drone fotografie
Video laten maken

Video

Video groeit steeds sneller

Er is niets beter dan video om je product in actie te laten zien. Voor de creatievelingen onder ons zijn er dronebeelden.

kledij laten bedrukken
kledij laten bedrukken

Personalisatie

Wat extra naamsbekendheid winnen?

Gepersonaliseerde bedrijfskledij zet uw merknaam op scherp én bewijst zijn dienst als een extra motivator voor uw werknemers.

Social media beheren, templates social media

Social Media

Contentstrategie

Een cruciaal onderdeel in je strategie is je sociale media. 

Vraag een snelle vrijblijvende offerte aan

Filip, West-Malle

"Ik leerde Tom kennen tijdens mijn professionele loopbaan als een ontzettend gedreven, creatief en aangenaam persoon. Tom is bovendien echt een ‘manusje van alles’. Iets niet kunnen, staat niet in Tom’s woordenboek. Tom pakt de dingen vast, zoekt en doet ‘untill the job is done’.

Tom denkt heel erg klantgericht en stelt alleen datgene voor dat best is voor de klant.

Op Tom kan je rekenen !

Ik heb heel erg genoten van zijn collegialiteit en vriendelijkheid. Ik wens hem ‘tonnen’ succes.

bottom of page