top of page
Webdesign in Olen

HELLO

Ik ben Tom

Kleine bedrijven in staat te stellen een webaanwezigheid te hebben, zonder dat dit hoog in kosten moet oplopen. Zorgen voor de beste relatie met de klanten, zowel tijdens als na het behalen van de doelstellingen of het nu gaat om het ontwerpen van media, logo ontwerp, print of het bouwen van websites.
En dit alles aan een correcte prijs.

Mijn verhaal

Mijn naam is Tom Ruelle en ik ben de oprichter van White Whale Webdesign, een webdesign bedrijf in Olen dat zich richt op het helpen van ondernemers en bedrijven bij het realiseren van hun online doelstellingen. Na jaren in de communicatie te hebben gewerkt, besloot ik mijn opgedane ervaring en kennis te gebruiken om anderen te helpen als zelfstandige in bijberoep.

Ik begon mijn carrière als communicatieprofessional bij een grote multinational, waar ik verantwoordelijk was voor de printmedia in de Benelux en meewerkte aan grootschalige nationale campagnes, zoals radiocommercials en productlanceringen. Op lokaal niveau beheerde ik verschillende mediaplannen en kanalen. 
 

Echter, mijn passie voor webdesign kwam pas echt tot bloei toen ik besloot de website van mijn werkgever aan te passen. Hierdoor ontdekte ik dat ik als autodidact mijn vaardigheden kon verkrijgen door te leren wat ik wilde leren en te zoeken naar oplossingen. Dit inspireerde me om de stap te zetten en mijn eigen bedrijf te beginnen, met als doel een brug te slaan tussen een product en zijn gebruikers. 

Met WWW wil ik mijn klanten helpen om hun online doelstellingen te bereiken, of het nu gaat om het creëren van een nieuwe website, het verbeteren van de bestaande website of het ontwikkelen van een effectieve online marketingstrategie. Dankzij mijn jarenlange ervaring en kennis zorg ik ervoor dat uw website er professioneel uitziet en goed functioneert, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf runnen.

Filip, West-Malle

"Ik leerde Tom kennen tijdens mijn professionele loopbaan als een ontzettend gedreven, creatief en aangenaam persoon. Tom is bovendien echt een ‘manusje van alles’. Iets niet kunnen, staat niet in Tom’s woordenboek. Tom pakt de dingen vast, zoekt en doet ‘untill the job is done’.

Tom denkt heel erg klantgericht en stelt alleen datgene voor dat best is voor de klant.

Op Tom kan je rekenen !

Ik heb heel erg genoten van zijn collegialiteit en vriendelijkheid. Ik wens hem ‘tonnen’ succes.

bottom of page