top of page
  • Foto van schrijverTom R.

Oorsprong van de naam White Whale Webdesign in Olen

Niet alleen een leuke naam en meteen ook een enorm potentieel aan leuke logo's. Maar ook een fascinerende connectie met de oorspronkelijke betekenis van WWW. De afkorting WWW wordt van oudsher gebruikt om websites te bezoeken, en het feit dat dit nu overeenkomt met de initialen van White Whale Webdesign is een opmerkelijke en gedenkwaardige samenloop van omstandigheden. Daar is over nagedacht ;).

Webdesign in Olen, Website laten maken Olen

WWW: Van oudsher staat WWW voor World Wide Web, wat verwijst naar het gehele systeem van online informatie en websites die via internet toegankelijk zijn. Het concept van WWW heeft de wereld van communicatie en informatievoorziening ingrijpend veranderd en heeft de basis gelegd voor de moderne digitale samenleving waarin we vandaag de dag leven.

Met White Whale Webdesign dat de initialen WWW deelt, ontstaat er een interessante parallel. Net zoals het World Wide Web de toegang biedt tot een overvloed aan informatie en mogelijkheden, biedt White Whale Webdesign een scala aan diensten en expertise om bedrijven te helpen een effectieve online aanwezigheid op te bouwen.


Moby Dick:

Door de name "White Whale" ontstaat er dan weer een link met "Moby Dick". In "Moby Dick" wordt de jacht op de witte walvis aangedreven door de vastberadenheid en expertise van kapitein Ahab. Hij leidt zijn bemanning met moed en vasthoudendheid, ondanks de uitdagingen en gevaren die ze onderweg tegenkomen.

White Whale Webdesign deelt dezelfde geest van vastberadenheid en expertise. Gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten.


"Waarom geen witte walvis als logo?" is een vraag die ik vaak krijg. Eerst en vooral is kleur leuker en levendig. Ik hou van de professionele omgeving die breekt door het kleurrijke en speelse logo. Een uniek en onderscheidend logo kan helpen bij het creëren van visuele herkenning voor je merk. Er is meer ruimte voor creativiteit en expressie in het ontwerp.

Comments


bottom of page