top of page
  • Foto van schrijverTom R.

Less is More: Het Nieuwe Logo Ontwerp van Mount Invest

Bijgewerkt op: 2 jul. 2023

Filip van Mount Invest benaderde me met het verzoek om een nieuw logo te ontwerpen voor zijn pas opgerichte bedrijf. In zijn briefing gaf hij duidelijke richtlijnen: een eenvoudig logo, rechthoekig van vorm, in donkergrijs, met de tekst in het lettertype Times New Roman, en de nadruk op de berg Everest als eyecatcher. Less is more.

Ik heb drie logo's ontwikkeld die naar mijn mening perfect aansloten bij de opdracht. Daarnaast heb ik nog tien meer creatieve logo's gemaakt om de grenzen te verkennen. Uiteindelijk zijn twee logo's verder uitgewerkt en is er één gekozen als het definitieve logo voor Mount Invest.

Het nieuwe logo is geleverd in de formaten JPG, EPS, PNG, PDF en AI, zodat het in de toekomst gemakkelijk kan worden toegepast op verschillende materialen. Of het nu gaat om het bedrukken van kledingstukken of digitale reclame, Mount Invest beschikt nu over de benodigde bestanden voor diverse toepassingen.

Met het nieuwe logo heeft Mount Invest een visuele identiteit gekregen die voldoet aan de vereisten van eenvoud en herkenbaarheid. Het logo zal het bedrijf helpen om zich te onderscheiden en een professionele uitstraling te hebben, zowel in print- als digitale media. Het kiezen van een klassiek logo heeft verschillende voordelen, waaronder tijdloosheid, herkenbaarheid, betrouwbaarheid, veelzijdigheid, ervaring en gemak van reproductie. Door te investeren in een klassiek ontwerp, kan een bedrijf een sterke visuele identiteit creëren die lang meegaat en de merkpositionering versterkt.

Logo Ontwerp in Olen Mount Invest
Logo Mount Invest

 

Ook voor het ontwerp van een logo of andere beelden kun je terecht bij mij. Ik help je graag snel en duidelijk verder. Neem gerust vrijblijvend contact op via de contactpagina.


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page