top of page
  • Foto van schrijverTom R.

Natuursteenexpert VASP versterkt merkidentiteit met bedrukte polo's

Het laten drukken van je logo op kledingstukken is een krachtige manier om je merkidentiteit te verspreiden en je bedrijf te promoten. Naast het dragen van je logo als een persoonlijk statement, biedt bedrukte kleding een scala aan voordelen voor zowel bedrijven als klanten.


  1. Merkzichtbaarheid: Het bedrukken van je logo op kleding maakt van elk kledingstuk een wandelend reclamebord voor je merk. Wanneer mensen kleding dragen met jouw logo erop, wordt je merk constant blootgesteld aan anderen. Of het nu gaat om medewerkers die bedrijfskleding dragen of klanten die je merchandise kopen, het vergroot de zichtbaarheid van je merk en creëert herkenning bij potentiële klanten.

  2. Merkidentiteit en Professionaliteit: Bedrukte kleding geeft je de mogelijkheid om je merkidentiteit en waarden uit te dragen. Het ontwerp van je logo, gecombineerd met hoogwaardige kledingstukken, kan een gevoel van professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen.

  3. Teamgeest en Samenhang: Bedrukte kleding kan bijdragen aan een gevoel van teamgeest en samenhang binnen een bedrijf. Het zorgt voor uniformiteit en creëert een gevoel van verbondenheid tussen medewerkers. Het kan ook bijdragen aan een positieve werkomgeving, waarin medewerkers zich onderdeel voelen van een gezamenlijk doel.


VASP, oftewel Van Aelst Stone Products, gevestigd in Malle, is een gespecialiseerd bedrijf in natuursteen. Met meer dan 15 jaar ervaring vervaardigen ze prachtige natuursteenproducten en creaties in Belgische blauwe hardsteen, marmer en graniet in hun eigen atelier. Onlangs hebben ze besloten om nieuwe polo's te laten bedrukken met hun logo, zowel voor het management als voor de vertegenwoordigers.

Dankzij de efficiënte samenwerking werden de nieuwe polo's van hoge kwaliteit snel geleverd. Deze snelle en betrouwbare service stelde VASP in staat om snel hun nieuwe bedrukte polo's te kunnen gebruiken en hun merkidentiteit te versterken. Door het logo op de polo's te laten bedrukken, kunnen de medewerkers van VASP trots hun merk vertegenwoordigen.

Met de snelle levering van de nieuwe polo's hebben ze kunnen profiteren van een efficiënte oplossing die hen in staat stelt om snel en zonder compromis hun bedrijfskleding te vernieuwen. Dit is een weerspiegeling van de toewijding van VASP aan kwaliteit en professionaliteit, niet alleen in hun natuursteenproducten, maar ook in hun visuele presentatie.

Bedrukking logo Olen
Bedrukte polo's voor VASP

Comentários


bottom of page